Tarife

 
Suntem în acest domeniu din anul 1994. De 20 ani facem ca înregistrările societătii dumneavoastră la Registrul Comertului să fie o operatiune pe care să nu o percepeti decât ca pe un lucru usor, rapid si simplu.  Dorim o viată cel putin la fel de lungă si societătii pe care o detineti. 

COMPETENŢĂ

Suntem o echipă cu experiență ce are în componență cadre cu înaltă calificare profesională: avocat specializat în dreptul comercial, expert contabil pentru consultanță financiar-fiscală și inspectori  de protecția muncii, de resurse umane, pentru situații de urgență. 

ACCESIBILITATE

Traficul aglomerat din ultimul timp face ca un drum de 10 minute să poată dura chiar și 2 ore.
Gândindu-ne că timpul este prețios pentru dumneavoastră, cu eforturi de durată, am deschis 4 birouri în București. Astfel încât să puteți ajunge la noi în maxim 15 minute oriunde vă aflați. Vă așteptă un personal pregătit, capabil să vă ajute.
Amplasarea birourilor: Unirea si  Bucur Obor.
Puteți veni la oricare birou indiferent care este domiciliul dumneavoastră sau sectorul în care se află sediul social al societății ce o dețineți. Important este să nu vă deplasați un timp prea mare.

PROGRAM PRELUNGIT

Lucrați de la 9,00 la 17,00 ? Nu puteți ajunge la timp la biroul nostru ?
Avem program mai mare decât cel normal. 
Astfel de Luni până Vineri program de la 8:00 la 19:00 de și Sâmbăta de la 10:00 la 13:00.

PREŢ CÂT MAI MIC

Avem tarifele cele mai bune pentru raportul preț/calitate. De asemenea apelând la serviciile noastre, găsim pentru dumneavoastră varianta cu taxele cele mai mici posibile. Astfel încât să plătiți chiar mai puțin decât ați plăti dacă efectuați direct înregistrarea la Registrul Comerțului.
 
Din această cauză este bine să comparați atât tarifele concurenței, cât și cheltuiala totală (tarif + taxe totale) pe care o veți face cu înregistrarea respectivă.
 
Exemplu: suspendare activitate firmă – noi plătim la Registrul Comerțului 215 lei iar dumneavoastră este posibil să plătiți 268 lei deoarece nu știți că taxele plătite se pot reduce, funcție de modul cum întocmiți actele.
 
Pentru serviciile de înregistrare a unei societătii sau PFA oferim reduceri de tarif de minim 30%. Dacă integrati acest seviciu cu cel ulterior de întocmire a contabilitătii de către societatea noastră pentru minim 1 an. Zilele de reducere sunt anuntate pe paginile de tarife de înfiintare SRL sau înfiintare PFA.
 

TERMENE MINIME

Termenele de eliberare a actelor de la Registrul Comerțului sunt unice, nu există taxă de urgență.
Nu se ia în considerare data depunerii dosarului și nici data eliberării acestuia.
Vă prezentăm termenele de la Registrul Comerțului București (pentru cele mai uzuale înregistrări), unde în proporție de 99,9% se respectă termenul de eliberare a înregistrărilor. În alte județe este posibil ca, deși la depunere să se elibereze un bon cu data legală de ridicare a actelor, în realitate să existe o întârziere de 1-5 zile.
  • Înființări societățI: 3 zile lucrătoare 
  • Înființări PFA, IF, II: 1 zi lucrătoare
  • Mențiuni (inclusiv suspendare): 4 zile
  • Certificate constatoare: 3 zile normal, pe loc cu urgență (aceasta este o excepție, se poate plăti urgență)
  • Copii certificate: 2 zile
Pentru a menține prețurile mici, putem avea perioade cu încărcare mare și ca atare avem nevoie de o perioadă de maxim 4 zile lucrătoare în care să facem rezervarea de nume, să tehnoredactăm actele, să întocmim dosarul, să îl depunem la Registrul Comerțului și să ridicăm actele eliberate de acesta.
 
Exemplu: înființare societate comercială – durata maximă este de 4 zile + 3 zile = 7 zile. Termenul este depășit dacă trebuie să ne furnizați un document pe care îl obțineți mai târziu. De exemplu acordul asociației de proprietari în cazul sediului social situat într-un apartament la bloc.
 
Pentru cei care se grăbesc foaret tare am introdus o taxă de urgență (100 lei), pentru a obține actele cu 3 zile mai rapid. Astfel în cazul înființării unei firme, termenul se scurtează de la 7 zile la 4 zile lucrătoare în total (1 zi pentru rezervare, tehnorecatare, întocmire, depunere, ridicare + 3 zile durata eliberării de la Registrul Comerțului).
 
De asemenea termenul poate fi depășit dacă judecătorul delegat la Registrul Comerțului consideră că societatea nu îndeplinește condițiile legale pentru a fi autorizată.
Exemplu: se face rezervarea denumirii numai în limba engleză, dar legea prevede că numele trebuie să fie în primul rând în limba română.

DOMENIU DE ACTIVITATE EXTINS

Fiind clientul nostru de la început, vă cunoaștem cel mai bine caracteristicile. De aceea credem că vă putem oferi mai multe servicii utile și vitale activității dumneavoastră.  Bineînțeles, prețurile șI competența sunt la același nivel cu care v-am obișnuit: primul nivel mic și al doilea nivel mare.
Aceste servicii sunt:
– contabilitate și expertiză financiară și fiscală (prețuri de la 100 lei / lună)
– consultanță juridică acordată de avocat specializat
– consultanță în domeniile protecției muncii și a situațiilor de urgență (PSI)
– obținerea de avize și autorizații de la autoritățile competente

ADAPTABILITATE ŞI DIVERSITATE

Deoarece sunteți cea mai importantă persoană pentru noi, dorim să ne adaptăm felului dumneavoastră de a fi. Dar suntețI 10.000 de persoane diferite și alte 2.000.000 de potențiali clienți, diferiți și ei.
Fiecare are nevoile lui speciale, felul propriu în care vede lucrurile, modul personal de a rezolva o problemă.
Pentru că ne-am gândit la toate acestea am făcut toate lucrurile prezentate mai sus posibile și mai mult decât atât:
 
– nu aveți timp de loc: ne deplasăm noi la dumneavoastră
– optimizați timpul: este o variantă care elimină necesitatea anumitor întâlniri, prin alegerea opțiunii de înregistrare on-line
– optimizați timpul și cheltuielile: devenițI membru Absolut.
– sunteți independent: dacă doriți să vă rezolvați înregistrarea dar nu știți cum să o faceți singur cel mai repede, mai ieftin și mai ușor, cu un tarif mai mic vă asistăm la întocmirea dosarului pe care îl veți putea depune imediat, fără probleme, la Registrul Comerțului.

Politica de tarife

1. Pretul sa fie cat mai mic pentru client pastrand o calitate maxima, pe care o apreciati de fiecare data
Pentru a obtine un pret cat mai mic, avem un sistem de lucru optimizat, ce functioneaza foarte eficient. Atentie la anumite societati de consultanta care pentru a-si ascunde unele tarife exagerat de mari, practica strategii imorale, ca pretul de dumping, prin care atrag un client pentru a il determina apoi sa cumpere de la ei un alt serviciu mult mai scump.decat tarifele mici de pe piata.
2. Pretul sa fie stabilit exact de la inceput, fara a cere sume ascunse ulterior
Politica noastra este sa fim transparenti si sa comunicam clientului pretul exact de la inceput, fara sa il mai punem pe drumuri catre birourile noastre pentru a afla cat il costa de fapt aceasta infiintare de firma. Fiecare intreprinzator isi doreste o societate care sa ii indeplineasca anumite conditii. Exista bineinteles un pret minimal pentru infiintare firma dar nu va lasati inselati de societatile de consultanta care afiseaza ostentativ anuntul scris cu litere de o schioapa: „NU EXISTA COSTURI ASCUNSE”, cand in realitate in pretul afisat nu este inclus onorariul notarului pentru specimenul de semnatura, taxele Registrului Comertului pentru declararea punctului de lucru, tariful pentru obtinerea de la Administratia Financiara a certificatului privitor la sediul social, etc.
3. Pretul prezentat clientului sa includa toate taxele
Tariful pe care il comunicam clientului si taxele pe care trebuie sa le achitam pentru a obtine inregistrarea societatii contin TVA-ul aferent. Felicitam colegii care respecta o prezentare unitara a pretului (ori mereu cu TVA inclus, ori numai fara TVA inclus) in contrast cu cei care pentru un pret scriu mare TVA inclus, iar pentru un alt pret este scris mic in josul paginii, „fara TVA”, sperand prin aceasta sa induca in eroare clientul asupra valorii exacte a pretului.
Mereu vom afisa si comunica clientului atat tariful practicat pentru un anumit serviciu, cat si taxele ce trebuiesc achitate si totalul dintre tarif si taxe. Atunci cand este afisat un pret total cu tot cu taxe, acesta este un mod de a incerca  pacalirea clientilor, deoarece taxele ce se vor plati pot fi mai mici decat cele pretinse in pret.
4. Pretul sa fie pentru o perioada exacta de inregistrare a actelor societatii
La fel ca si in cazul tarifului practicat, va spunem din primul moment cat va dura infiintarea societatii dumneavoastra. Desi termenul Registrului Comertului de eliberare a inregistrarii firmei este de 3-4 zile lucratoare, din cauza activitatii care are o evolutie sinusoidala, exista perioade de supraincarcare, urmate de perioade de subincarcare, dar pentru a mantine cel mai mic pret am marit perioada maxima de eliberare a actelor cu 3 zile.
Astfel, un dosar complet poate fi obtinut in 3 zile, dar si eventual in 4-7 zile. Pentru clientii grabiti, lucram peste program si le eliberam actele garantat in 2-3 zile.
 
Nu va lasati inselati de termene mai mici cu 2-4 zile. Acestea sunt bazate pe o prevedere a Codului de Procedura Civila referitoare la termenele de indeplinire a anumitor acte procedurale prin care nu ia in calcul prima si ultima zi. Pe langa aceasta, anumite societati de consultanta, nu considera inclus in termenul afisat nici ziua de depunere si nici cea de ridicare a actelor.