Politica de tarife

1. Pretul sa fie cat mai mic pentru client pastrand o calitate maxima, pe care o apreciati de fiecare data

Pentru a obtine un pret cat mai mic, avem un sistem de lucru optimizat, ce functioneaza foarte eficient. Atentie la anumite societati de consultanta care pentru a-si ascunde unele tarife exagerat de mari, practica strategii imorale, ca  pretul de dumping, prin care atrag un client pentru a il determina apoi sa cumpere de la ei un alt serviciu mult mai scump.decat tarifele mici de pe piata.
tarife-avocat
 

2. Pretul sa fie stabilit exact de la inceput, fara a cere sume ascunse ulterior

Politica noastra este sa fim transparenti si sa comunicam clientului pretul exact de la inceput, fara sa il mai punem pe drumuri catre birourile noastre pentru a afla cat il costa de fapt aceasta infiintare de firma. Fiecare intreprinzator isi doreste o societate care sa ii indeplineasca anumite conditii. Exista bineinteles un pret minimal pentru infiintare firma dar nu va lasati inselati de societatile de consultanta care afiseaza ostentativ anuntul scris cu litere de o schioapa: „NU EXISTA COSTURI ASCUNSE”, cand in realitate in pretul afisat nu este inclus onorariul notarului pentru specimenul de semnatura, taxele Registrului Comertului pentru declararea punctului de lucru, tariful pentru obtinerea de la Administratia Financiara a certificatului privitor la sediul social, etc.
 

3. Pretul prezentat clientului sa includa toate taxele

Tariful pe care il comunicam clientului si taxele pe care trebuie sa le achitam pentru a obtine inregistrarea societatii contin TVA-ul aferent. Felicitam colegii care respecta o prezentare unitara a pretului (ori mereu cu TVA inclus, ori numai fara TVA inclus) in contrast cu cei care pentru un pret scriu mare TVA inclus, iar pentru un alt pret este scris mic in josul paginii, „fara TVA”, sperand prin aceasta sa induca in eroare clientul asupra valorii exacte a pretului.
Mereu vom afisa si comunica clientului atat tariful practicat pentru un anumit serviciu, cat si taxele ce trebuiesc achitate si totalul dintre tarif si taxe. Atunci cand este afisat un pret total cu tot cu taxe, acesta este un mod de a incerca  pacalirea clientilor, deoarece taxele ce se vor plati pot fi mai mici decat cele pretinse in pret.
 

4. Pretul sa fie pentru o perioada exacta de inregistrare a actelor societatii

La fel ca si in cazul tarifului practicat, va spunem din primul moment cat va dura infiintarea societatii dumneavoastra. Desi termenul Registrului Comertului de eliberare a inregistrarii firmei este de 3-4 zile lucratoare, din cauza activitatii care are o evolutie sinusoidala, exista perioade de supraincarcare, urmate de perioade de subincarcare, dar pentru a mantine cel mai mic pret am marit perioada maxima de eliberare a actelor cu 3 zile.
Astfel, un dosar complet poate fi obtinut in 3 zile, dar si eventual in 4-7 zile. Pentru clientii grabiti, lucram peste program si le eliberam actele garantat in 2-3 zile.
 
Nu va lasati inselati de termene mai mici cu 2-4 zile, bazate pe o prevedere a Codului de Procedura Civila referitoare la termenele de indeplinire a anumitor acte procedurale prin care nu ia in calcul prima si ultima zi. Pe langa aceasta, anumite societati de consultanta, nu considera inclus in termenul afisat nici ziua de depunere si nici cea de ridicare a actelor.
[su_spacer]